| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj starko,

to jsem te nechtela uplne vydesit:-)
S tou vodou: Zalezi na ctvrti, pokud jsem pochopila dobre, tvuj manzel bude pracovat na ambasade nebo necem podobnem (?), takze vam asi prideli bydleni v nejake lepsi ctvrti, ne? Ja v hl. meste nebydlim, bydlim v jednom meste u more kousek na zapad od Alziru, voda nam tece od 15-18 hod.skoro denne, ale treba vcera nepritekla.Trochu pomuze cisterna, ktera se naplni a pak zbytek dne z ni cerpas - tj. voda z kohoutku ti normalne tece. Ale zase-uklizet a sprchovat se je treba, kdyz voda tece.
Asi pred ctyrmi lety v hl. meste netekla voda tyden, protoze(pry)bylo sucho.
Muj muz je Alziran, ja tady nepracuju, ale jsem tady stastna, protoze tu mame vlastni byt, coz jsme v Evrope nemeli, takze se tady citim lip(taky proto, ze jsem muslimka). Nakonec i tobe, pokud se tu dostanete, se tu bude libit snad. Mne hlavne vadi ta jejich mentalita - nevychovane deti, spina na ulicich, neplneni slibu apod.
Eskort na ambasadu urcite nemas:-) Normalne prijedes s vizem a je to, jsi volna:-) Nemas na sobe povesenou ochranku:-) jak rikam, zacinaji se tu po obdobi terorismu vracet cizinci, napr. cinanu a vietnamcu jsou tu mraky, to by ses divila...V mori se muzes koupat, kde chces.V hl. meste jsem se tedy zatim sama neohybovala (asi bych se ztratila:-), jen autem, muzes jit kam chces, jak rikam, jen na tebe budou civet chlapi. Je tam plno obchodu, nakupni centra, i mensi Carrefour, restaurace, ZOO, park - najdou se mista, kam jit, ale radsi nechodit sama, alespon s kamaradkou nebo detmi, jezdit tam ale autem je katastrofa - zadne dopravni znaceni, co kam vede, jak se kam dostat, nic...
Obchody s oblecenim jsou, ceny dobre, vyber velky, akorat skoro vse čína:-(
O hygiene si nedelej iluze, na ulicich hodne spiny a v lete smrad, radsi venku nejez a tak, moc na nic nesahat...Geta pro cizince? Jak rikam, v Alziru jsou klidne zelene rezidencni ctvrti pro cizince, ale nikdo te tam nedrzi, muzes jit, kam chces...tak hrozne to neni. (Jak jsem tu na rodine cetla o JAR, tak to je hruza, vily obehnane elektrickym plotem...) moje kamaradka muslimka(co bydlela v Alziru)se normalne pohybovala venku, chodila i vecer sama do obchodu...
Ja nerada vychazim, mam to daleko do centra a na nakupovani nemam nervy, jsem rada, ze to obstara manzel, zabavim se internetem, a jinak jezdime casto autem na vylety k mori, na ruzne pamatky a tak.

Shrnuto a podtrzeno - nejhorsi je z Alzirska mentalita vetsiny lidi, spina a mne osobne vadi ty problemy s vodou (navic ma hnusnou chlor. chut - neda se to pit, filtruju ji).
KLADY jsou: more, priroda, teple zimy:-)levnost...

Kdybys jeste neco chtela vedet, ozvi se...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.