| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou

moje hodnocení jsem dala na www.emimino.cz

Rodila jsem na nadstandartním pokoji pro 1. dobu porodní, měla jsem k dispozici vířivou vanu, kuchyňku, manžela, to bylo fajn.
Sestřičky jak dětské, tak ženské (až na jednu vyjímku) jsou ÚŽASNÉ, líbilo se mi, jak se k malé chovaly, pomáhaly mi když hodně plakala, byly ochotné a milé, i když měly plné oddělení.
Čaj jsme taky dostaly, dokrmovala jsem po kojení jeden a půl dne ze šesti absolutně minimální dávky (jeden dílek = 5?ml), pak už ne a nikdo mi nic neřekl. Kojení je maximálně podporováno a doporučováno.
Překvapilo mne, že mi samy sestry doporučily plakavé miminko vzít k sobě do postele. Čekala jsem přednášku o přenosu infekce a tak.
Dětská primářka se chová k miminkům moc hezky, ale jinak je to hulvát. Naštěstí ji člověk vidí jen o vizitě, veškerá ostatní komunikace jde přes sestřičky.
Další arogantní typ je pan doktor Vávra, kdo má alergii na povýšené chování bez smyslu pro humor, nebude ho mít rád.
Porodnice by potřebovala rekonstrukci, jinak jsem byla maximálně spokojená, všude Prachatice doporučuji a jela bych tam rodit zas.
P.S. Ale je to klasická porodnice, nic alternativního - porodní polohy atd. Pro mne bylo rozhodující pro vybírání přístup personálu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.