Na Obilňáku jsem se svou mladší dcerou strávila hodně doby, aleještě před jejím narozením. Je miminko ze zkumavky a s tak úžasným přístupem vškerého personálu jsem se nikde jinde nesetkala. Vždy tři týdny jsem byla doma a týden v porodnici, jelikož vzhledem ke způsobu otěhotnění jsem byla vedena jako riziková. Já sama neměla naštěstí žádné potíže a dcera se narodila 7 dní po termínu a je v pořádku. Rodila jsem jinde - vzhledem ke svému bydlišti bych na Obilňák nedojela - jsem ze západních Čech - ale za svých zkušeností mohu Obilňák doporučit. I když : pokud jsem ležela na odd. č. 16 (asistovaná reprodukce), bylo vše na 200%. Po určité době mně pak dávali na odd. 6 (rizikové) a tam to až tak ideální neve bylo. Takže jako vždycky - záleží na konkrétních lidech!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.