jejda, tady se strhla zasvěcená hysterie, že doktorka filozofie nechce, aby si děcka ve školce hrála na doktory. Že bychom ji upálili?
Přitom celkem normálně říká, že to není vhodné, při tom zdůrazňuje, že kárání a tresty jsou v tomto případě nebezpečné.
Jak byste to teda viděli správně. Že paní učitelka v případě, že Honzík poukáže na masturbujícího Pepíčka(a to si piště, že se s tim Jéňa párat nebude), tak vysvětlí celé třídě, jak je dotýkání mezi nožičkami pěkné a přirozené, aby děti mohli později sexuálně správně navázat? No chtěla bych vidět, co by rodičové s pí učkou provedli:). Mně na rozdíl od mnohých už dvě děti dospěly(holka a kluk)A i při otevřených vztazích se nám povedlo, že případnou onanii si každý člen rodiny odbýval soukromě, což je dle mého v pořádku. A jak jsme to řešili? Dítě, které naznačovalo možnost ukájet se v hromadné dopravě bylo nějak zabaveno, takže vzhledem k tomu, že nebylo blbé, pochopilo za dvakrát, že se to na veřejnosti nedělá. Nikdo z toho nedělal vědu, nicméně ani jsme nehráli hru, že je to pěkný a užitečný koníček vhodný do každého počasí a kamkoliv:).A o tom jsem tedy já četla dnešní článek.
Vaše představy o masturbaci coby vhodném můstku ke komunikaci o pozdějších sexuálních otázkách jsou roztomilé, moji puboši by se smáli jak blázni. 12-13 není věk, kdy je dorostenec nějak extrémně zvědavej na to, až mu máti vysvětlí, jak je to se vzrušivými pocity:)), je to spíš věk, kdy by matka měla být v obraze, co se fakt děje a bez uzardění být schopná odpovědět na každou otázku.
Předchozí