Alenka, chcem vás požiadať o radu...BT si meriam krátko len druhý mesiac, pretože sa snažíme s manželom o prvé bábo...meriam si ju v konečníku...pred MS som mala teplotu tako okolo 36,8 ale v deň MS mi náhle klesla na 35,8, další den 35,9...chcem sa spýtať či sú takéto nízke teploty počas menštruácie v poriadku...je tu este jedna zvláštnosť ...minulý meisac ked som si začala BT merať som to skúšala v ústach (ale bolo to nepohodlné) a vtedy som mala teplotu počas ms 36,4 až 36,5 a tento mesiac taká nízka teplota vobec tomu nerozumiem a neviem ci mám tomu pripisovať nejaký význam. inak cyklus mám odjakživa pravidelný 28 týždňovi občas (tak ako aj v tomto prípade mi jeden deň mešká) , mám 27 rokov a nikdy som nemala ženské problémy okrem mykózy...ďakujem za odpoved
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.