Haluško, já jsem tím vlastním rodinným modelem nemyslela, že předpokladem výchovy k láskyplnému vztahu je bezproblémové manželství rodičů. I rozvedený rodič ukáže dítěti pozitivní hodnoty a vazby.Buď mu vysvětlí, že tatínek(maminka) měl(a) rád(a) málo nebo ještě lépe, řekne mu kde oba udělali chybu, časem to bývá zřejmé, právě slavím let od rozvodu:)
Otázka, proč společnost požaduje intimitu u sexuality, když toleruje veřejné násilí? Tak já především nevím jaké veřejné násilí společnost toleruje. Častěji vidím velmi intimní situace, na něž okolí nereaguje, rp. odvrátí zrak aniž by deklarovalo nárok na to sedět bez rozpaků v parku na lavičce, zatímco jedna facka na zubařském sněmu plní noviny už druhej den:) U Kauflandu se nějaká dvojka radovala ze života dost ve velkém a zároveň tam nějakej blbec buzeroval paní, že mu vzala košík. Tý ženský se lidi zastali, ač to bylo pouze slovní násilí, ten párek nechali být:). Takže já si myslím, že pokud někdo má potřebu sdílet své sexuální praktiky s dalšími lidmi, společnost mu v tom nijak aktivně bránit nebude:))
Já svou sexualitu před veřejností bránim, právě proto, že je moje:)
Předchozí