Ahojky. Na Obilňáku jsem rodila 12.2.2005. Měla jsem kontrakce 3 dny, když jsem poprvé přišla do porodnice, jako prvorodička jsem z toho byla dost nesvá, paní doktorka Sviteková se ke mně chovala, jako bych si všechno vymýšlela a žádné kontrakce ani neměla. To byl čtvrtek a ona mi oznámila, že mám přijít na kontrolu v pondělí, že to rozhodně rychle nepůjde. Její chování bylo velmi nelidské a neosobní. Syn se mi nakonec narodil v sobotu, byly to hrozné 3 dny. Testy na epidural trvaly tak hrozně dlouho, že už jej ani nestihli, asi aby ušetřili, při porodu jsem byla tak vyčerpaná, že už jsem to skoro ani nemohla prodýchat, že se synovi ztrácel dech. Naštěstí se ale narodil zdravý. Na poporodním mi taky nebylo nic vysvětleno, naštěstí jsem byla na pokoji s maminkou, která měla již třetí dítě, takže mi vše řekla, ale i ona byla dost překvapená. Co jsem se tak s maminkami z okolí bavila, tak byl daleko lepší přístup k maminkám, které si připlatily nadstandard. Osobně bych tuto nemocnici opravdu nikomu nedoporučila, jedině s dobře zaplaceným nadstandardem. Zdá se mi smutné, že i v této oblasti vítězí peníze.
Předchozí