Milá Adélo,
28.8.2001 se mi v Neratovicích za báječné spolupráce primáře Bíliny narodil prvorozený syn. Nějakou dobu jsem váhala, jakou porodnici si vybrat. Pro Neratovice jsem se rozhodla z mnoha důvodů. Jednak jsem na tuto porodnici slysela samou chválu a jednak je poměrně blízko od mého bydliště. To jsem velmi ocenila už v těhotenství při docházení do poradny. Těhotenská poradna probíhala na rozdíl např. od Motolské porodnice v pohodě a bez čekání, tak jak jsem byla objednaná. S bříškem je to k nezaplacení.
Co se týče samotného porodu a následného pobytu v porodnici, mám jen ty nejlepší zkušenosti. Personál byl úžasný, milý, ochotný a vstřícný. Až do začátku samotného porodu jsem byla s manželem na pokoji, takže na sále jsem strávila asi půl hodiny. Podotýkám, že pokoj jsme měli jednolůžkový, což vřele doporučuji. Měli jsme pro sebe soukromí a prostor nejen před porodem, ale i potom s miminkem. Na rady typu dvoulůžkový pokoj je lepší, nebude Ti smutno nedej. Budeš mít u sebe miminko a návštěvy a smutno Ti nebude. A člověk má klid a soukromí, které potřebuje nejvíc. Může se kdykoli osprchovat a tak. Navíc je na jednolůžkovém pokoji TV, která mi byla příjemným společníkem při nočním kojení.
Takže Neratovice můžu jen doporučit. Je to příjemná rodinná porodnice s velmi milým personálem.
Měj se hezky a držím palce
Pavlína
Předchozí