| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Vaneso,
mas u me plus za toho adoptovaneho bosenskeho chlapecka! Jen aby bylo takovych lidi cim dal vic...Charita je na tomto svete moc potrebna.
V Egypte jsem nikdy nebyla, a tak se nemuzu vyjadrit, ale slysela jsem ruzne historky:-)Mamka mi treba vypravela, ze tam poznala muze, ktery po ni vubec nic nechtel, neobtezoval, jen si povidali o Evrope, proste jako kamaradi...Zase jak uz tady nekolikrat padlo v jinych diskuzich - islam nerovna se muslimove. My si davame mezi vsechny Araby a islam rovnitko, ale predstav si, ze by oni zase davali rovnitko mezi vsemi Cechy a krestanstvim!To by se hooodne Cechu divilo, ne?O tech nabidkach k snatku jsem slysela, prijde mi to nemistne,a muze za jejich zkreslenou predstavu Evropy TV.Oni vidi na satelitu serialy z Evropy a mysli si, ze takova je realita (asi jako po revoluci jsme videli my americke serialy).
Zdravotnictvi a skolstvi opravdu pokulhava, ale zase na druhou stranu proc se v Evrope snizuje fertilita (tady je to moooc vzacne, aby byl nekdo neplodny), proc je vic alergii, cukrovek apod.? Neco za neco. Vyvoj si bere svou cenu.
S tou vodou - predstav si, ze jsou lidi, co doma nemaji ani karmu a jdou se sprchovat jednou za tyden do arabskych lazni.Hruza.V lete uz pak trosku "voni"...Zase, je to o te mentalite.
Je mi lito, ze tve zname musely opustit sve deti. nechci na ne svalovat vinu, kazdy pribeh je jiny, ale casto si nektere zeny nalhavaji, ze se jejich partner zmeni, nebo ze kdyz sbalil je, nebude uz balit jine... Pro me dobry Muslim je nejlepsi chlap na svete, spatny muslim (co nepraktikuje islam, nemodli se apod.)je horsi nez deset zlych evropanu...tj.neverny, neplni sliby, lze...Ne vsechny krestanky vdane za muslima si stezuji-znam hodne pripadu, kdy to klape...Take nekdy manzelstvi ztroskota a pak se da hodit vina na to, ze on je Arab(muslim). Ale to by pak zase on mohl rict-ona je neverici, proto se nam rozpadlo manzelstvi?!
K Romane z Libye: Ja si myslim, ze je Romana moc hodna holka a dobra mama diky Bohu a ona svou virou opravdu zije. Ona tady o islamu hodne mluvila, ale kdyz si tu diskuzi projedes, zjistis, ze jen odpovidala na otazky, nezacla s tim sama, neprisla a nerekla "tak vam vnutim islam". Nekteri ji opravdu skarede napadli.
Jinak diky za tve postrehy a nazory, Vanesso, vzdy si rada prectu nazory jinych.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.