| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, s tou neplodnosti máš naprostou pravdu. Tady v Americe nebo v Evropě spousta žen na založení rodiny čeká až po dovršení své kariery. Pozor, není to tak u všech, ale u většiny. Pak už je mnohdy pozdě. Kdežto u vás je na prvním místě rodina. Myslím si, že je to správné. Já třeba jsem absolutně proti feminismu. Nepotřebuji si nic dokazovat a je fakt, že jakmile jsem se vdala, nic, kromě zútulňování domácnosti a manžela, mě nezajímalo. Taky jsem zašla s kamarádkou na kafe, ale když měl být manžel doma, nešla jsem nikam. Byla jsem prostě raději s nim. Přátelé z Maroka mě nejednou říkali, že bych byla dobrá muslimka:-) Nevím, ani si to nemyslím, protože o islámu téměř nic nevím. Ale manžel a děti jsou pro mne velká priorita. A vůbec mě nevadí, že se ze mě stala domácí puťka. Ale já jsem na to hrdá, mám pevné domácí zázemí a neměnila bych ani za nic. Proto taky nemohu pochopit mé známé,(jsou to bývalé spolužačky), jak se zachovaly ke svým dětem, které tam nechaly. Sice strašně trpí a soudí se neustále o ně, ale roky ubíhají a nikdo jim nevrátí ten čas, o který přišly, když od nich odjely. Podle toho, co m vyprávěly, to bylo ale fakt strašné. Ukázkový film "Bez dcerky neodejdu", hadra.
Znala jsem jejich manžely a opravdu bych to do nich v životě neřekla. Ale taky vím, jaké povahy jsou mé spolužačky a za ně bych ruku do ohně opravdu nedala.
Taky jsem ráda, že se dovím něco nového. Afrika je prostě pro mne něco, co mě vždy svým způsobem přitahovalo a zároveň nahánělo strach.
Mějte se všechny moc krásně, protože jsem díky vám pochopila jedno podstatné.
Nezáleží kde jsi, ale ským jsi.
Ahoj
Vanessa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.