| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Především gratuluji k narození syna! Co se týče našeho porodu v Krčské porodnici, tak můžu vřele doporučit, rodila jsem první dítě, tudíž jsem absolutně nevěděla, co mě čeká. První kontrakce nastaly v půl čtvrté ráno, vše postupovalo pomalu, doba mezi nimi se nijak intenzivně nezkracovala, tak jsem byla s podporou manžela doma, sprchovala se a odpočívala a snažila se ještě něco dospat. V poledne nám konečně praskla voda a tak jsme jeli do Krče, kterou jsme si vybrali ještě během těhotenství. Malý se nakonec po protržení zbytku plodového vaku, nasazení oxytocinu a super vedenému porodu MUDr. Březinovou, narodil druhý den ve čtvrt na dvě ráno, měřil 48cm a vážil 3200g, manžel mi byl obrovskou psychickou oporou, celý porod absolvoval se mnou, i jemu díky. Odd. šestinedělí též chválím, jelikož stejně jako pisatelka jsme kombinace malých bradavek a maličké pusinky, takže rozkojit nás byl takřka nadlidský výkon - k tomu ještě vpáčená pravá bradavka... nicméně kojíme stále z obou prsou, i když za pomoci chrániče bradavek. Pokud budeme v očekávání druhého potomka, zvolíme opět jedině Krč, protože z porodu mám super zážitek, na bolest jsme zapomněla dvě hodiny po porodu, kdy jsem již byla schopná sama dojít do sprchy, sestřičky i veškerý personál byl super a chtěla bych jim tímto ještě jednou za vše poděkovat!!! Jen snad kuchaře by to chtělo vyměnit.... ale to je jediná výtka, protože ať vypadal oběd jakkoliv, chutnal vždy stejně mdle, nevýrazně a člověk měl za hodinu hlad, ale zase to byla dobrá škola na to, co člověk stíhá pak doma když se z porodnice vrátí, to taky žádný velký kuchařský orgie nejsou :o)) Všem šťastná, krásná a spokojená miminka a krásný porod!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.