Ve Varské porodnici jsem rodila před třemi lety. Nyní jsem znova těhotná a rozhoduji se jest-li mám jít znova do Varů či do Sokolova. Po příspěvcích, které jsem teď do četla bych řekla, že mám jasno. Určitě to bude Sokolov. Ve Varech se mi rodilo perfektně. Personál byl naprosto úžasnej a to včetně sestřiček. Můžu říct,že po zkušenosti porodit ve Varech jsem vždy říkala, že rodit nic není.Jaké pak, ale přišlo zklamání, když jsem se dostala na pokoj šestinedělek?Probrečela jsem celých pět dní co jsem tam ležela. Chování dětských setřiček bylo neúnosné a chování p. doktorky Zajdové bylo úděsné a to nejsem žádná citlivka a jen tak něco mě nerozhodí. Každopádně nejkrásnější dny s miminkem byli dny nejhorší.Když jsem tak pročítala vaše příspěvky tak mi něco říká, že za ty tři roky žádná změna nenastala. A tak maminkám,které se i přesto rozhodnou pro Vary přeji hodně štěstí.Jest-li já půjdu do Varů tak jedině v případě, že v těhotenství bude něco v nepořádku. Přece jen má dětskou JIP a tu Sokolov ještě nemá.Hodně štěstí.
Předchozí