| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Karlovy Vary

Ve Varské porodnici jsem rodila před třemi lety. Nyní jsem znova těhotná a rozhoduji se jest-li mám jít znova do Varů či do Sokolova. Po příspěvcích, které jsem teď do četla bych řekla, že mám jasno. Určitě to bude Sokolov. Ve Varech se mi rodilo perfektně. Personál byl naprosto úžasnej a to včetně sestřiček. Můžu říct,že po zkušenosti porodit ve Varech jsem vždy říkala, že rodit nic není.Jaké pak, ale přišlo zklamání, když jsem se dostala na pokoj šestinedělek?Probrečela jsem celých pět dní co jsem tam ležela. Chování dětských setřiček bylo neúnosné a chování p. doktorky Zajdové bylo úděsné a to nejsem žádná citlivka a jen tak něco mě nerozhodí. Každopádně nejkrásnější dny s miminkem byli dny nejhorší.Když jsem tak pročítala vaše příspěvky tak mi něco říká, že za ty tři roky žádná změna nenastala. A tak maminkám,které se i přesto rozhodnou pro Vary přeji hodně štěstí.Jest-li já půjdu do Varů tak jedině v případě, že v těhotenství bude něco v nepořádku. Přece jen má dětskou JIP a tu Sokolov ještě nemá.Hodně štěstí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.