Přidat názor k porodnici Nemocnice
Kacka má 9 měsíců a na porod vzpomínám moc ráda. Doktorka byla skvělá stejně jako porodní asistentka, takže jsem byla v pohodě. Žádné stresy se na něco zeptat, spíš už mě ani nic nenapadalo, když se pořád ptali, jestli něco nepotrebuji atd. Manžel přijel na poslední chvíli,tak jsem celou dobu strávila s porodní asistentkou, chvílema ve sprše na balonu a chvílema jsem ležela. Porod mi vyvolávali, protože jsem přenášela, šlo to rychle v osm ráno jsem přišla a ve tři byla Káťa na světě. Dokonce mě ani nenasříhávali a to mám první dítě. Takže po porodu jsem se cítíla super a z porodního sálu jsem šla s manželem za ruku. Díky porodní asistence máme z porodního sálu i fotky, protože my jsme byli tak mimo, ze jsme zapoměli i na foťák v šuplíku.Po porodu nás nechali s miminkem na sále, tak jsme si ho mohli pořádně užít.Super byly i sestřičky z novorozeneckého, přišly, popovídaly si s náma, v klídku jsme se mohly na všechno zeptat. Taky když mi malá začala uprostřed noci blinkat a já jsem vyplašená s miminem v náručí bušila na dveře sestry, jsem se přesvědčila že jsou to lidé na svém místě. Sestřička nebyla protivná že ji budím, ale v pohodě mi vysvětlila, že si malá asi lokla trošku plodové vody, zabalila mi ji, uklidnila mě a doprovodila na pokoj. Prostě, byla jsem nadmíru spokojená. A když budu plánovat druhé dítě, tak porodnici už hledat nemusím.
Předchozí