Původně jsem ani neměla v úmyslu sem psát, ale když už jsem to nakousla, tak to dokončím. V porodnici na Obilňáku jsem rodila v lednu a byla jsem opravdu maximálně spokojená. Už poradna mě překvapila - probíhala opravdu rychle /nevím jestli v tu dobu bylo míň miminek/. Své první dítko jsem rodila v Praze a tam to byla záležitost minimálně na půl dne. Pak samotný porod byl opravdu super. K mému štěstí probíhal rychle a měli jsme výbornou porodní asistentku - Hana Láníčková. Tímto jí chci ještě jednou moc poděkovat. Narodil se nám krásný, veliký a zdravý kluk. Na šestinedělí by samozřejmě člověk neměl očekávat pětihvězdičkový hotel, ale i sestry tady byli fajn a kdykoliv jsem něco potřebovala, tak vyhověli. A s kojením mi pomáhali úplně maximálně - i když to nakonec bohužel nedopadlo.
Takže mé zkušenosti s touto porodnicí jsou jen pozitivní, i když je fakt, že jsem byla teď podruhé tak nějak víc v klidu, věděla jsem co se se mnou děje, co dělat, ale hlavně po porodu jsem byla úplně v pohodě a nestresovala se malichernostma - nejdůležitější je přece zdravý mimčo!!!:o)/To naše první - holčička, se narodilo se zápalem plic, takže o tom něco vím a taky jsem tenkrát moc v pohodě nebyla.O to víc jsem si to teď užívala/.
Jsem ráda, že jsem si vybrala porodnici na Obilňáku a všem moc děkuji:o)))) KatkaH.
Předchozí