Vážené budoucí maminky,
stejně jako dnes Vy jsem i já nedávno vybírala porodnici, která by vyhovovala mým požadavkům. Ze zkušeností mých kamarádek ze Železnobrodska mi byla doporučena porodnice v Turnově, i když bydlím od Turnova 40 km. Klešťový porod mé první dcery neprobíhal nejlépe a má rekonvalescence byla velmi dlouhá. Hledala jsem tedy zařízení, do kterého vstoupím s důvěrou, že jsme obě v dobrých rukou a že bude pro nás uděláno maximum. Po předporodní návštěvě porodnice v Turnově jsem byla nadšená přístupem personálu. Ke konci března se nám tedy zde narodila čtyřkilová holčička a porod byl skvělý! Byla jsem k porodu sice teoreticky připravenější, ale díky perfektnímu přístupu pana primáře, který vedl porod skvěle, informoval mě o možných variantách, které v daném okamžiku přicházely v úvahu, trpělivě mě vedl a psychicky velmi podporoval, proběhlo vše hladce a přirozeně. Při bolestech na mně sestřičky pracovaly jako při l. pomoci a velmi mi to pomáhalo. Po celou dobu pobytu jsem neměla jediný problém, lékaři i sestřičky byli velmi hodní a vstřícní.
Nevím, v které porodnici se ocitla předchozí pisatelka, neboť můj manžel byl u porodu se mnou, nic neplatil, naopak mu byla nabídnuta ještě večeře. Na pokoji jsme byli po dvou, oddělení je domácího typu, telefon je přímo na pokoj, takže svým telefonováním nikoho nerušíte, vanu s perličkou jsem také využila za vedení sestřičky a pomoci manžela, tudíž není pouze na reklamu. Také miminko Vám přiloží na tělo hned po porodu. Z porodnice jsem tedy odcházela spokojená, že jsem zvolila dobře a že se opravdu se od 70. let mnoho změnilo.
Takže hledáte-li maximální péči se vstřícným, zkušeným a trpělivým personálem, volte Turnov.
Předchozí