Rodila jsem v mladoboleslavske porodnici v unoru 2005.Na to ze jsem prvorodicka vse slo rychle,nestihly me ani moc oholit a krystyr uz vubec ne.Byla jsem otevrena dostatecne,ale jeste to nebylo na porod ,nemela jsem zaslou branku.Tak jsem musela prodychavat kontrakce,hodinu,dve,tri....porad nic.A najednou prisla doktorka ze jdu rodit,pri kontrakci at zatlacim,sestra mi pomahala stlacenim bricha.Nekolikrat jsem tlacila ,sestra mi skakala na bricho a nic,takhle me tam mucili,dokud neprisel rano primar Mudr.Karhan a ten me snad od vseho zachranil.Doktorku vyhodil,zastavil porod,a znovu jsem musela prodychavat kontarkce,nemela jsem jeste zaslou branku,a ta krava me uz rodila.Tak jsem prodychavala bolesti,slezla z kresla a skakala.Stale nic,branka porad nezasla.Jak by taky mohla kdyz jsem byla namozena porodem,to pak jde vsechno mnohem hure,a uspechanym porodem se nic neuspecha,naopak pritizi a prodlouzi.Nakonec primar navrhl cisarsky rez.Mala se narodila v poradku,mela omotanou pupecni snuru kolem nozicek,takze nesla dolu,perovala tam,proto mi nemohla zajit branka.Nebyt pana primare Karhana nevim jak by to dopadlo.Timto mu moc dekuji,druhy mimco bych rodila jedine v pritomnosti jeho,ale doktora si vybrat nemuzete,takze budu volit jinou porodnici.
Předchozí