Tuto porodnici vřele doporučuju všem nastávajícím maminkám.Jsem z prahyale i tak jsem na doporučení mé kamarádky a i mého gynekologa jela rodit právě sem.Již po první prohlídce jsem cítila že tady je to to praví.Uvítala nás velmi milá vrchní sestra a vše nám ukázala a vysvětlila.Porod jsem měla dlouhý a vůbec na něj nevzpomínám ráda ale díky sestřičkám jsem si přišla že rodím nejlépe a mé miminko je to nejkrásnější a nejšikovnější a tak i já.Moc mi pomohli s kojením a tak jsem odcházela sice s vpáčenýma bradavkama ale kojící.Někdy se mi zdálo že jestli tolik času tráví sesřičky na všech pokojích jako u nás tak musí mít ten den 60hodin a oni se nezastaví.Podruhé pojedu určitě rodit opět tam. S pozdravem spokojená maminka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.