Přidat odpověď
Ahoj holky,
dnes jsem nebyla v práci,tak jsem i Anetku nechala doma,aby si mě užila-hihi.
Zítra jedu do neděle do Brna,máme tam sraz po 15 letech od matury-hrůůůza!!!
Jako tradičně plaším,co na sebe a nervuje mě to počasí:((
Vladi,moc gratuluju-seš hvězda!Nějak mi taky uniklo na co ses vlastně dostala?
Já nepochybuju,že přijímačky udělám,ale mám strach,že mě nevezmou pro velký počet a budu si to muset zaplatit:(
Mikši,díky za gratulaci:)
Dáje to s culíčky opravdu moc sluší-je hezoučká:)
Neboj,otěhotníš hned,jak ti přijde nabídka zaměstnání-hihi.To je zákon schválnosti.
Tak ať vám není bez taťky moc smutno.
Pavli,ségra je taky borka a ty bys to mohla taky zkusit,ne?Jestli ti to v práci nařídí,tak ti stejně nic jiného nezbyde...
Moje mamka je kadeřnice,takže aspoň za tyto služby ušetřím:)
Samozřejmě moc zdravím Samy a čekám na zážitky z dalekých cest:-)
Lelo,to mě mrzí,že máš takové blbé období.Nevyspání dělá divy:(Určitě seš kost a kůže...A proč vlastně mrňous v noci nespí?Chce být u Tebe v posteli nebo jsi mu sebrala cumel?
Budu držet palce,ať se to co nejdřív zlepší a taky ať to odvolání vyjde!!!
Na kuchyně jsem se dívala jen na netu,katalogy nemám.Sama nechci nic objíždět a manža nemá čas...Nedívala jsem se na ceny,spíš jsem jen hledala inspiraci,barevné provedení.Kuchyň už jsem nakreslila,změřila,vybrala korpus,dvířka i pracovní desku a zadala to tomu "našemu" truhláři.Snad to do 2 měsíců zmákne.Příští týden začínáme s přestavbou...A další týden odjíždím s dětmi do Itálie.Jak já se těším,že se ohřejem aspoň tam...
Lelo,moje zkušenost ze státnic je výborná,protože jsem všechno věděla-hihi.
Kdyby ne,mluvila bych jinak...Nebylo to hrozné,ale jen díky tomu,že jsem byla naučená.Plno ženských vycházelo ze dveří se slzami v očích,fakt!
To víš,jsme tam převážně samé baby,zkoušející taky baby...
No,je toho víc,co bych napsala,ale nechám to zase na jindy,ať nenadáváte-hihi.
Předchozí