| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
dnes jsem nebyla v práci,tak jsem i Anetku nechala doma,aby si mě užila-hihi.
Zítra jedu do neděle do Brna,máme tam sraz po 15 letech od matury-hrůůůza!!!
Jako tradičně plaším,co na sebe a nervuje mě to počasí:((

Vladi,moc gratuluju-seš hvězda!Nějak mi taky uniklo na co ses vlastně dostala?
Já nepochybuju,že přijímačky udělám,ale mám strach,že mě nevezmou pro velký počet a budu si to muset zaplatit:(

Mikši,díky za gratulaci:)
Dáje to s culíčky opravdu moc sluší-je hezoučká:)
Neboj,otěhotníš hned,jak ti přijde nabídka zaměstnání-hihi.To je zákon schválnosti.
Tak ať vám není bez taťky moc smutno.

Pavli,ségra je taky borka a ty bys to mohla taky zkusit,ne?Jestli ti to v práci nařídí,tak ti stejně nic jiného nezbyde...
Moje mamka je kadeřnice,takže aspoň za tyto služby ušetřím:)

Samozřejmě moc zdravím Samy a čekám na zážitky z dalekých cest:-)

Lelo,to mě mrzí,že máš takové blbé období.Nevyspání dělá divy:(Určitě seš kost a kůže...A proč vlastně mrňous v noci nespí?Chce být u Tebe v posteli nebo jsi mu sebrala cumel?
Budu držet palce,ať se to co nejdřív zlepší a taky ať to odvolání vyjde!!!
Na kuchyně jsem se dívala jen na netu,katalogy nemám.Sama nechci nic objíždět a manža nemá čas...Nedívala jsem se na ceny,spíš jsem jen hledala inspiraci,barevné provedení.Kuchyň už jsem nakreslila,změřila,vybrala korpus,dvířka i pracovní desku a zadala to tomu "našemu" truhláři.Snad to do 2 měsíců zmákne.Příští týden začínáme s přestavbou...A další týden odjíždím s dětmi do Itálie.Jak já se těším,že se ohřejem aspoň tam...
Lelo,moje zkušenost ze státnic je výborná,protože jsem všechno věděla-hihi.
Kdyby ne,mluvila bych jinak...Nebylo to hrozné,ale jen díky tomu,že jsem byla naučená.Plno ženských vycházelo ze dveří se slzami v očích,fakt!
To víš,jsme tam převážně samé baby,zkoušející taky baby...

No,je toho víc,co bych napsala,ale nechám to zase na jindy,ať nenadáváte-hihi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.