Já jsem rodila v roce 2000.Byl to vyvolávaný porod,ale malému se na svět moc nechtělo takže to trvalo trochu dýl.Měla jsem štěstí na fajn sestřičky i pana doktora. /Dr.Květák/ Akorát když se střídaly směny a nastoupila noční směna byla tam jedna sestra která byla krajně nepříjemná.Měla jsem špatně napíchlou kapačku a strašně mně začala bolet ruka a šlo to až do ramene a ona tvrdila že to bolet nemůže- nikdo nemůže tvrdit někomu že to tak není když to sám necítí.Ale jinak to bylo fajn a byla jsem na 4patře a na personál si nemůžu ani v nejmenším stěžovat, byli všichni bezvadní.Jsem teď podruhé těhotná a doufám že to bude stejné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.