Bohužel se musím připojit k negativnímu hodnocení.
Také jsem dlouho váhala,kde rodit a řekla bych,že jsem vybírala až jsem přebrala!!!!!!
Nadstandard je oproti například kladenské nemocnici drahý a při tom úroveň vybavení téměř stejná.
Manžel se na příšerné rozkládací posteli nemohl vyspat a když se rozložila,nedalo se projít k mé posteli,takže se musel přeskakovat nebo spal napolo pod stolem a několikrát se praštil o něj do hlavy.
Pokud máte smůlu a porodní sál je plný,není tu hekárna,takže chodíte po chodbě nebo jste na pokoji mezi návštěvami.Uklízí se jednou denně a postel ani ne tak často,takže jsem ležela na zakrvácené posteli,což ale díky tomu,že sem po porodu byla úplně vyřízená,dostávala různé kapačky a transfuze,mi bylo úplně jedno.
Měla sem připravený porodní plán,ale stejně bylo všechno jinak než sem si přála.Rodil mě doktor Winter a děsně mě nastřihl a šití bylo nejhorší z celého porodu!
Po porodu mi bylo velmi zle,přesto porodní asistentka na mě byla velmi tvrdá a chtěla,abych vstala,takže sem jim za noc dvakrát omdlela ve snaze dojít na záchod a vycévkovat mě nechtěli,že prý mě to bude bolet! až nakonec po dlouhém bezúspěšním sezení na míse přišla jedna sestřička,která mě nakonec bezproblémů vycévkovala.
Samozřejmě tam jsou i vynikající lidé,hlavně dětské sestry se starají hezky o miminka a o to,jak se co nejlépe rozkojit,ale to můj hrozný dojem nemohlo už bohužel napravit. Je mi to moc líto,hlavně proto,že jsem se dopředu snažila co nejvíce připravit a nebylo mi to nic platný.
Předchozí