| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Romano, já se v poznání nových věcech nebráním. Je třeba si danou věc, o které se diskuze rozvíjí, nejprve prostudovat a pak si teprve člověk může utvořit vlastní názor. Já Korán nikdy nečetla a jen jako laik z něj znám pouze základní věci. Bibli mám prostudovanou, jak Starý tak Nový zákon a určitě bych se své víry nevzdala i když v určitých věcech bohužel taky nemůžu s výkladem souhlasit.
Asi za měsíc letíme k našim domů. Už se strašně těším. Já s řečí problémy neměla, když jsem se odstěhovala, měla jsem státnice z AJ a jak jsem se již dříve zmínila, pracovala jsem v americké firmě, kde jsem fungovala převážně jako tlumočnice téměř nonstop. Německy se domluvím taky bez problémů a to díky mému bývalému příteli, který tam studoval, když já byla ještě na střední škole a přes každé prázdniny jsem měla přes něj vyřízenou práci v Illmenau jako číšnice, abychom byli spolu. To mě dalo taky hodně. Rusky jsme se učili povinně na základce i na střední a teď drtím fráninu. Nicméně, arabština se mi zda hodně těžká. A smekám před Alžirankou a i tebou.
Tady ve státech nepracuji. Jsem spíše rodinný typ a manželovi to vyhovuje. Mám své děti, které miluji nadevše a samozřejmě i jeho:-) Mám radost i z takových drobností, jako když mu uvařím něco dobrého a on u toho mlaská, až se mu dělají boule za ušima:-) Jediné, co dělám kromě domácnosti a frániny je to, že mu pomáhám ze smlouvami a překlady a chodí ke mně na doučování někteří amíci, kteří se chtějí naučit německy, což je tady spíše vyjímka, protože oni jsou obyčejně zlenivělí:-))) Ale né všichni.
Tak se mějte moc hezky a já určitě brzy nakouknu:-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.