Ahoj Vaneso drive nez jsem se tala muslimkou tak jsem jeste kdyz jsem byla mensi zasla parkrat na hodiny krestanstvi a rada chodila do kostelu rozjimat protoze jsem nic jineho neznala priklanela jsem se ke krestanstvi,ale byli tam veci ktere me prisli zvlastni,treba zpoved jak mi muze dat nekdo rozhreseni nekdo jiny nez Allah ,nas stvoritel.kdyz jsem se seznamila s islamem pochopitelne ne uplne hned ale postupne me zacal uchvacovat svym ucenim ,neco me ucil manzel a potom jsem chodila do mesity na uceni a to jsem byla uplne uchvacena a hltala kazdou novinku.islam je nedherne se ucit uci te jak se mas chovat,co se tyka manzelstvi rodinny kazdodenniho zivota,jak mas spat jist chodit proste uci te jak se chovat nez nastane ten den na ktery cekame vsichni soudny den abychom mohli vstoupit mazi blazeny,po boku tech nejlepsich z nejlepsich do zahrad raje,a spatrit naseho stvoritele.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.