Porodnice ve Vítkovicích mi byla doporučena mou kamarádkou. V Ostravě sice již pár let žiju, ale poměry v tamních porodnicích jsem neznala. Jela jsem tam rodit přes protesty mého gynekologa, který byl na Fifejdách dlouhá leta primářem a cítil se dotčen mým výběrem. Má Terezka byla otočena koncem pánevním a tak jsem nerodila klasicky, ale císařským řezem. Vše proběhlo bez komplikací a problémů. S personálem na porodním sále jsem strávila celou noc a nemůžu si stěžovat. I na oddělení mi pak porodní asistentky připadaly hodné. Horší to ale bylo se sestrami z novorozeneckého oddělení. Právě ty často člověk potřebuje poprosit o radu, či o pomoc. Jejich "ochota" pro mne byla vždy ledovou sprchou. Hormonama rozhozená psychika a tyhlety neochotné paní mi nezřídka zahýbaly žlučí. Pokud tedy nerodíte poprvé a dovedete si s mrňouskem poradit, tak klidně Vítkovice. Pokud jste prvorodička, tak si udělejte čas a projděte si všechny tři porodnice v Ostravě a vše zvažte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.