Ahoj Miško, já bych překonávání problémů a překážek pojala jako výzvu a jejich překonávání by mě naplňovalo. S tím si ty nemusíš hlavu lámat. Každého naplňují v životě jiné věci. Někdo překážky přelézá, aby na nich vyrostl, a někdo je obchází širokým obloukem, a libuje si v ustrnutí. Já se snažím, co mi život přinese, překonat a budu se tak snažit, dokud nepadnu. Můj hlavní cíl je udělat šťastnými své děti a manžela. Když si vezmeš co skutečně za materiál potřebuješ k životu a co už je navíc, tak zjistíš, že toho nutného zase není tak moc. Důležitější než materiální zázemí je pro mne rodinné láskyplné a bezpečné zázemí, třeba v holobytě. Já si i v nuzných podmínkách dokážu představit pěkný a naplněný život, když je naplněný láskou. Ne všechny děti vyžadují nejnovější typy hraček a oblečení, pro některé děti je nejdůležitější láska a bezpečí a pocit jistoty od matky a otce. Zkrátka nový život bych nezabíjela kvůli tomu, že by snížil naši životní úroveň a naše pohodlí. Myslím, že s podporou, když už ne otce dítěte, tak okolí, příbuzenstva, přátel a společnosti se dá tíživá situace vyřešit, když se opravdu chce.
Předchozí