Ano, Aleši, to je ono, o to by se taky každá zamilovaná dívka a žena měla živě zajímat, co by její milenec dělal, kdyby otěhotněla. Pokud by řekl něco ve smyslu:"to je tvoje věc " nebo "to vyřešíme pak", "nám se nic nestane, já dávám pozor" nebo "nepotřebujeme antikoncepci" nebo "to je ženská záležitost" a nebo "co to přivoláváš" nebo "ty nesmíš otěhotnět" nebo "já mám známého na gynekologii" nebo "já s tebou dítě nechci", tak by jaksi měla vycítit, že on ji nemiluje a že s ní je jen, aby si užil a že odmítá nést zodpovědnost plynoucí ze sexuality. Vyjádřil jsi moc hezky to, že to, jak miluje žena své dítě a jak o něj stojí, vyjadřuje její lásku k otci dítěte. Aleši, já myslím, když už žena otěhotní s nepravým, tak by se měla oprostit od toho, že otcem dítěte je nemilovaný muž, to je asi pro ty ženy nejtěžší, začít milovat dítě od nemilovaného muže. Proto si myslím, že je důležité, aby dítě porodily, získaly by po porodu na dítě úplně jiný pohled než v těhotenství a většina žen by dítě přijala a začla milovat. Když ne, tak ho budou milovat jiní lidé, je spousta žen a manželů, které vlastní děti mít nemohou a touží po tom vychovávat dítě nebo pomáhat při výchově dětí a mládeže. Všechno je jen chtít dát štěstí a život druhému na úkor vlastního pohodlí.
Předchozí