Já jsem rodila v Havl.Brodě před 3roky byl to velice špatný zážitek.Bylo mě řečeno že ještě nerodím manžel poslan domů mě daly na gynek.pokoj i když jsem měla velké bolesti sestry byly velice neochotné ,když bylo nejhuř musela jsem zařvat že chci doktora ,prohlédl mě a okamžitě vezl na porodní sál,nestihli my dát klistýr ani oholit,manžel přijel až na samí konec ale byla jsem ráda že to stihl.DO porodnice jsem přijela v 17hodin a malý se narodil v 23,50hod.Hodně jsem spoléhala že u mě bude manžel a nakonec jsem byla při bolestech sama .Doktor se po porodu omluvil,že nečekal tak rychlí průběh.ZA měsíc čekáme 2dítě budu rodit opět v Brodě /kvůli dostupnosti/.CHci vzkázat všem budoucím maminkám nedejte se trvejte na tom co slybují máte nárok na to aby byl manžel s vámi od začátku až do konce,já už podruhé neustoupím ,nemám už žádné iluze a je to lepší třeba budu mít větší štěstí na personál a když ne nehodlam mlčet,všem i sobě přeji abych nenarazila na neochotu kterou jsem zažila a po druhé zkušenosti mohla napsat že opravdu záleží na lidech a že jsem měla tentokrát štěstí .
Předchozí