| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Lidský život je lidský život. Tečka.

Sylvie, vytrhala jsi z mých příspěvků jednotlivá slova, já jsem psala obecně a nikomu jsem nenadávala(myslím, že jsem přímé nadávky spíše sklidila já sama), jen jsem obecně hledala hranice úcty k životu a druhému člověku. A za to hučení a nymfomanku, ty byly cílené, jsem se Jarce už několikrát omluvila, měla jsem bývala své pocity vyjádřit eufemističtěji, to uznávám. Ale stejně myslím, že to hučení mezi nohama bylo pro manželku, která by byla nevěrná za zády svému nemocnému manželovi,trefné! Rovněž žena, kterou zajímá především její sexuální uspokojení nemohu nazvat čistou ženou, spíše padlou. Čistou ženu zajímá hlavně cit, který partnerovi dává a to je smyslem její sexuality. Dále jsem psala obecnou úvahu o tom, že matka, která podvádí svého muže, podvádí i své děti, a tvrdím i nadále, že taková žena není opravdu dobrou matkou svým dětem. Sylvie, být nekompromisní v pozitivním slova smyslu(řekni mi, co je negativního na dávání čisté něhy, co je špatného na věrnosti fyzické, na věrnosti v myšlenkách, sexualitě výhradně z lásky? Co je negativního na upřímnosti k partnerovi?)znamená odmítat násilí, uznávat důstojnost druhého. Řekni mi co je hezkého naopak na tom, když manželka již po svatbě připouští možnost nevěry, co je hezkého na tom, že nevěra se bere jako že je způsobená přírodou, copak lidi jsou neovládající se zvířata? Co je hezkého na tom, když si partneři lžou? Co je hezkého na tom, když se partneři při sexu soustředí, spíše než jeden na druhého, na svoje sexuální uspokojení. Co je hezkého na sebeuspokojování, sexu z povinnosti, na sexu pro peníze a co je hezkého na nevěře v myšlenkách? Co je hezkého na tom, když se vůbec jen připouští zabití dítěte? Řekni, to je hezké? Já jsem zkrátka v těchto věcech nekompromisní, nekompromisně odmítám něco, co snižuje důstojnost druhého. Když by ses konečně zamyslela, tak bys zjistila, že být nekompromisní v otázkách čistoty lásky, nemůže nikdy schvalovat (ani nepřímo) žádné násilí. Kdežto, tvůj laxní rádobytolerantní přístup k právům a přáním druhého násilí nepřímo schvaluje! Někdo si přeje být násilný, znovu si uvědom, co je to sexuální uspokojení - vraždy z vilnosti, zneužívání dětí, znásilňování, to všechno je způsobeno, že se někdo sexuálně uspokojoval na někom druhém. To samé tvoje hlásání práva na interrupci a tvoje připouštění, ža bys na interrupci šla, kdyby bylo potřeba. Opět schvalování násilí! Ty pořád propaguješ nějakou neexistující hranici mezi, podle tebe, neškodným násilím a velkým škodlivým násilím(zločiny). Podle mne i to podle tebe neškodné násilí tu hranici lidské etiky už dávno překročilo a podle mne je každé násilí zločin proti lidskosti. Zase namítneš, a co vraždění ve jménu víry. Já si myslím, že to, co tady propaguji já, nemá s negativním fanatismem nic společného, ani nepřímo, já tady propaguji obyčejnou lidskou slušnost a úctu k druhému. Co se týče těch pilulek po, tak myslím, že je poněkud velký rozdíl v tom, když se do několika hodin po styku podnikne opatření, zabraňující zahnízdění plodu, a nebo když se hezky čeká na zahnízdění a pak se 12 či 20 týdnů "rozvažuje".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.