Ahoj všichni, předem chci říci, že žabo píšeš moc pěkně a že jsem četla tvůj článek jedním dechem.Jsem teď poprvé v 5 týdnu a čtu všechno možné, abych na to byla připravená. Z tvého článku jsem nabila přesvědčení, že naše zdravotnictví stojí za starou belu už jen ten přístup těch lidí k tobě asi si měla štěstí u druhého porodu. Ten první horor. Přemýšlím, že bych porodila v zahraničí, ale musím to prvně zjistit jak to chodí. Přítel je ze Skotska tak proto. Jinak nevíte jak je to s porodným když jste češka a rodíte v cizině? To je jen tak mimo kdyby někdo věděl. Jinak je moc fajn, že jsem lidé jako ty píší dodáváto sílu a informace těm méně zkušeným. Takže hodně zdaru všem a díky, že tu jste ... Ahoj Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.