Rodila jsem 19.8.2005 a hned od začátku těhotenství jsem byla přesvědčena, že budu rodit ve SY. Personál je super až na jednu blonďatou krátkovlasou sestřičku na novorozeneckém (bohužel neznám jméno) - já se ráno po porodu kácela a ona mi říkala, že se musím rozhodnout zda dítě u sebe chci nebo ne a dost nekompromisně. A pak na sestřičku na porodním, tedy Šestákovou, která vám v ničem nepomůže,např. mamince po porodu hodí čisté prostěradlo na postel a starej se sama. Modlila jsem se, aby nebyla u mého porodu a naštěstí nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.