Přidat odpověď
Jsem bohužel ta Jitka co se trápí genetikou.
Tyhle stránky jsou pro mě opravdu závislost. Pokud zrovna nemám čas je navštívit v práci, tak okamžitě usedám k počítači doma. Je to úplně skvělá věc tyhle diskuse. Sice si někdy říkám, že si tu každý laik může vypustit jakouko-li "rádoby odbornou" informaci, ale zatím nemám pocit, že by se tak stalo a je tahle "rodina" pro mě tím nejlepším zdrojem informací. Sice mám doma fantastickou knížku Encyklopedie rodičovství, ale spoutu věcí se nedočtu ani tam ani se je nedozvím v poradně ( tam se tedy vlastně nedozvím nikdy nic, ale asi je to tím , že se moc neptám ). Mám také velké štěstí v tom, že mám kolegyňku v práci, která je o 5 týdnů s miminkem napřed a tak pěkně vidím a slyším co mě čeká.
Jinak já se dnes odpoledne dovím jak to vypadá s tím mým opakovaným testem genetiky a dám vědět zda zítra budu muset na tu amniocentézu. Musím říct, že si moc nepřipouštím, že by to mělo dopadnout špatně. A to vyšetření se snažím považovat za kladné v tom, že budu mít větší jistotu, že budu mít zdravé miminko.
Předpokládám, že Tvoje testy byly negativní!!! Tak ať už Tě žádné čekání na výsledky nebo problémky neprovázejí.
PS: A vlastně jak to vypadá s Tvou váhou a velikostí bříška? Já už mám bříško docela vidět, takže se mi šatník pěkně zúžil, ale na váze se zatím pohybuji pod 56 kg.
Předchozí