Dobrý den, ja mám také negativní zkušenost. 1/ o moderní analgezii si tady člověk múže nechat jenom zdát. Nospa i.m. k ní rozhodně nepatří. 2/ funkci porodní asistentky jsem nepochopila, tá moje měla, pravděpodobně, za úkol znepříjemnit mi 1.dobu porodní hláškami typu " to jste si sebou dovezla púl bytu?" nebo " a zvracet do umyvadla, do emitky to bylo naposled". Naštěstí se u mně nikdy dlouho nezdržela. Přežila jen díky tomu, že jsem neměla sílu jí zabít. 3/i hodinu před porodem mi tvdrdili, že kontrakce a tudíž i bolesti nemám 4/nástřih mi udělali i při porodu stěží 2,5 kilového dítěte
Závěr: NIKDY VÍCE POROD v HLAV.BRODĚ. Možná při kompletné výměně personálu. Nedejte se zláakt hezkými pokojíčky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.