Milá Petro, my tady ale nemluvíme o "vraždění" dětí, které už máme. Mluvíme o nenarozených dětech. Jinak tě musím upozornit, že dítě, které už je na světě, je schopné samostatného života a je to člověk a živý tvor. Naopak o dítěti v matčině lůně mluvíme jako o embryu, plodu atd. Tudíž je součástí matky a jejího těla /není schopné samostatně žít/, a proto má matka nárok si rozhodnout, co s jejím tělem /dítětem/ bude. Sama vůbec nevíš, co to znamená mít postižené dítě. Bydlela jsem v místě, kde je Modrý klíč /pečují tam o postižené děti/. Pokaždé, když jsem je potkala jsem byla víc a víc přesvědčená, že kdyby se mi mělo narodit postižené dítě, šla bych na interrupci. Některá postižení jsou hrozná a podle mě nekvalifikovaným člověkem těžko zvládnutelná. Pak tu píšeš, že dětem je jedno v čemk chodí a co nosí za oblečení. Další blbost. Jedině batoleti a miminku je to jedno. Děti jsou kruté. A kdo není patřičně oblečen je vystaven posměchu a tyranini ostatních. Vím, jak jsme se chovali k takovým dětem. A jelikož mám i 13ti letého nevlastního syna, vím, jak se děti ke špatně oblečeným vrstevníkům chovají i dnes. Outsideři po dospělácky- sociálové, špíny dětskou řečí. Ty jsi asi světice, když jsi tak "dokonalá". Matka Tereza hadr. Nesuď nás ostatní "nedokonalé" a radši si běž vymýšlet další katastrofy a problémy pro vaši rodinu, abys je pak lépe mohla řešit.
Předchozí