Přidat odpověď
Ahojky Martino,
tak mám nové - příznivější zprávy!
Opakované testy ( skríning ) dopadly podstatně lépe než ty první. Riziko se snížilo na 1:600 ( což by bylo negativní ), ale vzhledem k tomu, že porovnávají také riziko namísto z 3 hormonů i ze dvou ( tzv. double-test), tak tam je riziko 1:290 což je na hranici. Že bude miminko v pořádku mi však 100 % zaručí jen amniocentéza a paní genetička jí doporučuje. Prostě zítra ráno jdu k Apolináři. Pokud nenastanou komplikace, tak mě za 2 hodinky od nástupu pustí domů a tak Ti podám čerstvé zprávy. Teď už jsem ještě více přesvědčena, že nás jen straší, ale netroufnu si tento odběr odmítnout ( a mého manžela už jsem taky přesvědčila ).
A ještě k tomu oblečení. Také jsem se minulý pátek rozhodla podívat do Tesca po něčem pro těhulky, ale nejenom, že se mi ty "modely" vůbec nelíbily, ale hlavně mi i v té nejmenší velikosti budou tak v 8 měsíci. Ráda bych si koupila džínové kraťasy - lacláče na víkend, protože do práce mám taky ještě co nosit, ale prostě nevím kde je shánět.
Jen co se v mém těhotenství všechno ujasní tak začnu větší pátrání nejen po oblečení pro mne, ale i pro miminko.
Takže zatím ahoj
Jitka
Předchozí