| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky Martino,
tak mám nové - příznivější zprávy!
Opakované testy ( skríning ) dopadly podstatně lépe než ty první. Riziko se snížilo na 1:600 ( což by bylo negativní ), ale vzhledem k tomu, že porovnávají také riziko namísto z 3 hormonů i ze dvou ( tzv. double-test), tak tam je riziko 1:290 což je na hranici. Že bude miminko v pořádku mi však 100 % zaručí jen amniocentéza a paní genetička jí doporučuje. Prostě zítra ráno jdu k Apolináři. Pokud nenastanou komplikace, tak mě za 2 hodinky od nástupu pustí domů a tak Ti podám čerstvé zprávy. Teď už jsem ještě více přesvědčena, že nás jen straší, ale netroufnu si tento odběr odmítnout ( a mého manžela už jsem taky přesvědčila ).
A ještě k tomu oblečení. Také jsem se minulý pátek rozhodla podívat do Tesca po něčem pro těhulky, ale nejenom, že se mi ty "modely" vůbec nelíbily, ale hlavně mi i v té nejmenší velikosti budou tak v 8 měsíci. Ráda bych si koupila džínové kraťasy - lacláče na víkend, protože do práce mám taky ještě co nosit, ale prostě nevím kde je shánět.
Jen co se v mém těhotenství všechno ujasní tak začnu větší pátrání nejen po oblečení pro mne, ale i pro miminko.
Takže zatím ahoj
Jitka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.