Co to vlastně lidskost je a odkud se bere? Je u porodu nutná? Co si asi o tom myslí lékaři a porodní asistentky U Apolináře (i jinde). Já jsem rodila tak nějak podobně jako Vy v Ústavu péče pro matku a dítě v Praze. Po roce jsem si zašla za porodníkem, který stál u mého porodu. Snažila jsem se mu vysvětlit, že z mého hlediska se chovají k ženám a dětem (mají na to standard prohlášený odbornou společností za lege artis čili v souladu s vědou)nelidsky a to může způsobit problémy jak fyzické tak psychické během porodu. Tento "špičkový" lékař mi odpověděl, že jsou to pro něj prkotiny. Hlavně že mám zdravé děcko. To že mám zdravé děcko však není jeho zásluha. On mi a mému dítěti při porodu vůbec nepomohl spíše naopak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.