Tieto nezmyselne lacne kauzalne vzathy, maju vyvolat u plebsu vacsiu pokoru a poslusnost. Su vyjadrenim najvacsej rezignacie a prijmania veci takych ake su. To este ten co zanadava na system do ktoreho sa dostala euro-americka civilizacia ma vacsiu cenu ako stado, ktore sa bude len nepricetne rozmnozovat ako narody v afrike : sice nemam co jest a dieta bude mat HIV ale ja si dokozem ze som este aj pri nedostatku jedla stale plodny/a/.....
A nakoniec ci si to uvedomujete alebo nie, tak 90% vasich hodnot spadaju do kategorie ekonomickych /mam co nosit, mam dom, cas, oblecenie, auto..../ ktore su tie pominutelne. Spominate par ludi co je okolo vas, ale zijete mozno v rovnovahe /podla vas/ zasluhou uvedenych ekonomickych statkov. Takze ak si chcete uchovat ten dnesny stav teplucka a nejakeho vyprojektovaneho kludu tak dalej sledujte novu, citajte blesk a pocuvajte pesnicky medzi reklamami. A tych ktori ziju svoj zivot so svojou hlavou. Skryte uznavajte, lebo plebs potrebuje niekoho zboznovat to je ten totemizmus v nas.
Předchozí