Dobrý den, potřebovala byh poradit. Dne 13.7.2005 jsem podala návrh na úpravu výchovy a výživy na mého syna. Měla jsem stání v prosinci 2005, ale protože se otec nedostavil. bylo stání odročeno. V březnu 2006 bylo další stání a ze stejného důvodu odročeno. Dnes je to 11 měsíců co jsem podala žádost a žádná reakce. Můj manžel se mnou nežije již rok. Peníze na syna nedostávám žádné(kromě soc.dávek)a nemám možnost se k nim dostat. Trestní oznámení mi policie nepříjme nemám rosudek. Na soudu mi vždy mile odpoví, že peníze dostanu zpětně, ale touto větou se špatně platí. Manžel si soudní zásilky nepřebírá, jelikož má spoustu dluhů a nás věřitelů je mnoho. Chtěla bych jen vědět jestli má můj syn možnost získat výživné i od otce? Mám životní minimum, tak nemá nárok ani na náhradní výživné od státu. Může mi někdo poradit jak donutit soud aby jednal i bez přítomnosti otce?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.