| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sáro, synovi je 13, ale měl včera takovej den, že se choval jak malej :(((
Maminka včera- dvě starší děti měla z 1. manželství, kluky 12 a 11 let, rozvedla se, pak měla 3letá dvojčata a roční holčičku s ženatým, byly tam takový ukázky: maminka: co uděláme tátovi, když nepřijde? některé z dětí řeklo: dáme do držky. Haha.
Problém byl jednak v rozjívenejch klukách a taky v dvojčatech, co si snažili vynucovat všechno řvaním, dál tam byla spousta problému s okolím- na podzim se přistěhovali do nějakého sociálního bytu, sousedi je neměli moc v lásce, mámě kvůli nim nadávali (před dětma), pak se tam řešil nějakej problém s láhvema, co snad kluci ukradli sousedům - nepochopila jsem to, chůva pak koupila přepravku s lahvemi MLÉKA a kluci to s omluvou donesli sousedce.
Máma měla snad víc partnerů, nikdo s ní nevydržel, vyjádřila se, že bez nich by nezvládla děti uživit.
Kopretiny, co tam kdo říkal o kamarádech jsem nepostřehla - snad to co jsem napsala o větu výš?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.