Já zatím miminko nemám ale vím, že až ho jednou budu mít tak ho na veřejnosti kojit nebudu, nedělali to ani moje sestry. Je to o tom, že mě to připadá příliš intimní a učiním tak jedině nebude-li jiná možnost.Ať si dělá každý co chce, ale moc se mě tohle nelíbí. Moje známá kojí pořád na veřejnosti, i když malej nechce tak mu aspoń strká prs do pusy a huláká na celou restauraci-podívejte se jak ho mám nalitej no to je co, je úplně tvrdej tak se přisaj apod. Nebo si aspoň vezme skleničku a začne tam vymačkávat mlíko a huláká jak to bolí, že tam má toho mlíka tolik.Vždycky se za ni stydím. A hlavně nevím kam se mám takové kojící mamince dívat-i když se snažím dívat do očí, pořád to vidím.Pokud to někdo dělá nenápadně tak budiš, ale strhávat na sebe záměrně pozornost mě připadá nechutný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.