Ahoj Lucko.Já jsem svým povídáním chtěla podržet maminku, která měla podobné a možná ještě horší zážitky a rodila nedávno.Co se týká mediků, tak byť mi jejich přítomnost dvakrát příjemná nebyla, dokázala jsem se odpoutat a svůj porod si užívat. Já to tehdy brala tak, že holt se někde přiučit musí a sama vím, že není jednoduché získat praxi (doktorka ale nejsem). Oni vlastně za tu doktorku ani nemohli. A co se týká nástřihu tak ten byl dle ostatních lékařů minimální. Počet stehů mě zajímal, ale když byla doktorka tak skoupá na slovo, nechala jsem to plavat, nechtěla jsem si zážitky z porodu kazit. Doma jsem si vzala zrcátko a podívala jsem se. Byly jen 3 nebo 4 (už nevím přesně)a první mi vypadl hned druhý den po porodu. Sedět jsem mohla v pohodě. Přestože jsem rodila poprvé, nijak zvlášť jsem vyjukaná nebyla, ale je fakt, že některé věci bych po své zkušenosti už nedovolila. Třeba ten ukrutně dlouhý monitor na lůžku a i ty doktory. Jednou jsem jako objekt pozorování posloužila a stačí!!!! Měj se!
Předchozí