Chtela bych touto cestou velmi podekovat porodni asistence pani Hance Lanickove a stanicni sestricce pani Milusce Kamenikove za psychickou podporu a vyborny pristup pri mem 2 porodu. Pred 2 lety jsem rodila v Bohunicich a jeste si take pamatuji jmeno p. doktora Husicky, u ktereho jsme se take necitila nejlepe, ani porodni asistentka ani celkova pece se naprosto nedaji s Obilnakem srovnat, i kdyz stale premyslim proc, kdyz spadaji pod sebe a spousta doktoru a sestricek se strida,ale na Obilnaku to berou porodni asistentky jako rodast z miminek stejne jako maminky, na rozdil od Bohunic, kde je to jen kazdodenni prace. Coz opravdu u celeho tymu p. doktora as. Janku obdivuji kvuli poctu maminek, ktere musi zvladnout!
Jeste k navstevam na chodbe, i ja jsem ted napodruhe pochopila, ze navstevy na male chodbe jsou tisickrat lepsi nez v Bohunicich na pokoji, kde ke kazde mamince prijde od 13-18 hod plno navstev a taky bacilu a clovek se pred nimi ma ucit kojit.Hruza!
Takze jeste jednou diky pani Hance Lanickove, ze mi dala zapomenout na tezke zazitky z 1.porodu a prekryla to mnohem hezcimi pocity z porodu meho 2. chlapecka!!!
Předchozí