Gratuluji k narození holčičky! A ještě jedna gratulace - a to ke stížnosti na Dr. Henčlovou! Já jsem na ni naštěstí nenarazila, ale stěžovala si na ni moje kolegyně rodička z pokoje. Je fajn, že někdo se nebojí ozvat a dá (i za ostatní) slyšet o své nespokojenosti! Ať jde paní Dr. Henčlová a jí podobní pracovat třeba do kravína - i když - jak by k tomu i ty chudiny krávy přišly! -)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.