| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holčiny,
Omlouvám se, za výpadek, ale starší holčina je v nemocnici, měla epileptický záchvat, a tak nebyla nálada ani čas sedět u počátače.
Naďo, nenapadlo by mě to postavit ty packy i na stařenky. Jestli má ráda starší lidi, tak je to jen a jen dobře.
Teri věř, že i tak malé dítko rozumí a naopak, takhle to vezme. Zkus třeba říci, že v novinách píšou, že se všechny pejsci v tomto týdnu budou stříkat desinfekcí proti bleškám, a že upozorňují na to že po kontaktu s tímto zvířátkem černají ruce. Pak to připoměň ještě než půjdete ven. Pak, jestli sáhne na pejska, tak ve spánku jí lehce potři konečky prstů barvou. Neboj nezašpiníš postýlku, a když tak to jde dobře vyprat.
Já jsem tohle dělala dětem v lázních. U našeho baráku byla kočka s koťátkem a to bylo udržet naše alergické děti mimo jejich dosah. No tak jsem koupila difusil proti blechám a klíštatům a před dětma je postříkala a dodala,ž we teď na ně nesmí šahat, jinak jim zčernají ruce. Samozřejmě, že všechny děti je pohladili a tak jsem večer natírali,
řeknu ti, to bylo ráno křiku a drhnutí prstíků. Ale od té doby na ně až do konce pobytu nesáhly. Měli jsme co dělat, abychom zachovali vážnou tvář a sestry a kuchařky se chodily smát do jiné místnosti.
Takovýdle pomůcky mám na všechno. Pokoj nám uklízí skřítek uklízeček. Uklízí zapomenuté hračky a odnáší je dětem co se o ně lépe starají. Má postýlku u nás ve skříńi. Odnesl hračky jen jednou a od té doby vždy před spaním je vše v dětském pokojíku a poklizeno v krabici an hračky. Už nemusím každý večer chodit po baráku a sbírat zapomenuté věci. Dělám to dětem tak od dvou let.
Nechci vám nijak radit ani vás poučovat, jen nabízím svojí zkušennost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.