Asi se neznaji :-),protoze manzel studoval v Nemecku a tady nikoho nezna.Taky rika,ze ma aspon klid :-D. Ja odletam za 14 dni s detma a manzel jede autem,poveze uz nejake veci.Meli jsme puvodne jet vsichni autem,ale ja jsem v ocekavani :-) a je mi straaasne spatne v aute.A taky se bojim jak by to deti zvladly,myslim to horko a tak.Vratime se ,da Buh koncem cervence,takze se asi mineme.Natrvalo by jsme chteli do konce roku,uvidime jak manzel dostane praci( tam) a jak se bude vyvijet moje tehotenstvi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.