Přidat názor k článku Kila dolů
Krasny den devcata,
tak jak se vam pres vikend vedlo???Ja mela dve oslavy,takze to bylo moc moc narocne.V sobotu jako host a v nedeli jako hostitelka.Musim priznat,ze v sobotu jsem se zakusku ani netkla,ale kdyz jsem pekla ja zakusky,tak jsem uzdibovala a kousek jsem si s ostatnima v nedeli dala.Byly fakt vyborne,ale oba byly tvarohove,takze to nebylo takove strasne a navic jsem si dala jen ten prvni kraj,co jsem musela odkrat nez jsem je zacala porcovat.Jinak obedy to byly primo kaloricke bomby,ale to se neda odmintnou jako host a jako hostitlka musite varit to co ji ti rodice a prarodice,ze jo?Myslim,ze to znate :( Ale nastesti jsem nepribrala,takze se kapku musim pochvalit,ze jsem se aspon kapku drzela :)To je teda k tomu memu slavnemu vikendu,ale jeste musim rict,ze jste byly minuly tyden uzasne a vubec Hanka,ta do toho sla s plnym nasazenim a je to videt.A musim rict,ze ji to preju a doufam,ze i my ostatni budeme mit tu jeji vuli a odvahu se do toho stejne obout.Takze pevne nervy pri vyberu jidla a jeste pevnejsi vuli pri tom si nedat neco dobreho na zoubek :) Hubnuti zdar Andy :)
Předchozí