| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Porodnice Český Krumlov

Hezký den, taky přidám troškou do mlýna.
16.4.2005 se rozběhl porod mého chlapečka. ROdila jsem ve Fakultní nemocnici Ostrava-Poruba. Z mé strany sama chvála. ALe pár rad. Tato nemocnice je hodně přeplněná je dobré tak týden před porodem chodit zde do poradny aby se vám nestalo že Vás pošlou třeba na Fifejdy. Sestry na příjmu mo milé a ochotné. ALe samozřejmě velký šrumec a hodně těhulek. Před příjezdem radši zavolat a zeptat se zda vás příjmou.Zda není stop stav.
Tak a teď k porodu. POrodní sály perfektně vybavené. Je to vlastně porodní pokoj. Manžel celou dobu semnou. Klystýr a oholení je automatické. Já byla za klystýr vděčná.Měla jsem klid. A neměla strach z nehody.Lékaři perfektní a porodní asistentky také. Porod si většinou regulujete sami pod dohledem asistentky a lékaře. POkud nejsou problémy a zvládáte to s manželem nijak neprudí a jen vlastně asistují. ALe samozřejmě hlídají a kontrolují průběh porodu a zdraví miminka.
Můj porod se ke konci zkomplikovala skončil nakonec kleštěmi.Rodil mě přednosta kliniky a byla jsem šťastná že jsme to společně zvládly.Mě miminko na břicho a k prsu nedali kvůli komplikacím. ALe do náruče po oštření jsem ho dostala.Ptali se jestli chce manža střihnout pupeč.šňůru:-)Písal číslo na prcka:-)
PO porodu jsem čekala ještě na sále asi 4 hoďky na pokoj na 6 nedělí. Mezi tím se o mne pord.asis.vzorně starali a ledovali mou velkoi ránu. Pak mě převezli na 6nedělí. Zde jsem byla velmi spokojená. Sestry moc ochotné a pečlivé. Rodila jsem o víkendu takže tam nebyl takový frmol a bylo trochu času na péči. POznáte sestru dětskou a ženskou:-) Ale nestkala jsem se z neochotnou, ale je nutno se p tát a žádat to víte moc rodiček.
Kojení vždy ukážou a vysvětlí a poradí. Přes týden chodí také sestry žákyně z výšky taky moc ochotné a pečlivé, někdy přišly i 3 za hoďku se zeptat jestli je vše ok:-)
Péče o miminko skvělá.Šla jsem domů 4 den rychle jsem se hojila po císaři a bez problému se chodilo 5.
NO jinak vložky své a pleny pro mimi taky. Noční košile jsou erární vždy na chodbě.
Jídlo děs jako každá nemocnice:-) ALe mě chutnaly jejich pomazánky:-)
Návštěvy u miminek jen hoďka od 16/17 pro ostatní třeba těhotné 15/17
NO to asi taky vše.
JInak jsem teď těhu a budu zde chtít určo rodit znova.
Vřele doporučuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.