Rodila jsem v Lbc - v budově LDN, protože nová porodnice se buduje a rozhodně bude super. Porod je zážitek sám o sobě a pro mně to bylo obrovský!! Porodní asistentky byly strašně milé a vše ochotně vysvětlily. K dispozici je v 1.době porodní sice pouze sprcha a balon, ale bohatě to stačí. Porodní sály jsou příjemné. Po dohodě s lékařem je možné pít skoro až do samotného porodu. Po porodu mi hned miminko přiložili k prsu a bylo s námi po celou dobu na sále. Rooming je na Vaše přání, buď nechají miminko ihned nebo si můžete odpočinout a vyzvednout si ho kdykoliv na kojeneckým oddělení. Návštěvy mohly chodit skoro celý den - tedy v noci ne. Ale zlepšit by se měla rozhodně strava - fuj fuj. Nejsem rozmazlená,ale¨moc mi to tam nechutnalo. Lékaři jsou moc milí a obzvlášť super je paní doktorka Bydžovská a pan doktor Ulvr. Díky moc a ostatním vzkazuji: Hezky si porod užijte, je to skvělý zážitek a v liberecké porodnici je to v pohodičce!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.