Reaguji na informace o teplické porodnici. Mám skoro 4-letého syna, kterého jsem zde porodila. Nejen že mně nechali v největších bolestech samotnou, a se slovy: "Když budete chtít, tak tlačte" a odešli, takže jsem zůstala sama se strachem v očích (protože přede mnou rodila žena černé pleti a dost u toho křičela, což mi nahánělo hrůzu a sestry - porodní asistentky - ji připoutaly), nakonec jsem v bolestech porodila již za asistence pana doktora Davida, který byl velice milý (měla jsem to štěstí, že zrovna nastoupil směnu), ale sestry, konkrétně paní Hadravová, jsou velice nepříjemné. O nějakých uklidňujících cvicích (balon aj.) nemůže být ani řeč.
Pokud ovšem máte partnera u porodu, nabídnou Vám snad i kávu, pokud jste tam sama, máte smůlu. Manžela jsem u porodu mít chtěla, bohužel ho nepustili dovnitř, poněvadž v té době řádila chřipková epidemie (i když den předtím, než se ozvali bolesti, nám bylo řečeno, že tatínek nejlíp ví, jak se cítí...).
Jsem ráda, že v Teplicích již nebydlím, a pokud bych plánovala druhé dítě (které ovšem ze zážitku z porodu neplánuji), určitě bych si teplickou porodnici nezvolila.
Předchozí