Já už se sem dlouho nepodívala,takže dnes po dloooouuuuhé době.....
Novinky od nás : tak jsme přijatí od září do školky, docela jsem si oddechla,páč se hlásí dost dětí. Do práce bych měla jít na půl úvazku .
Bára dovezla z krajských přeborů v neděli bronz za čtyřku, tak byla moc spokojená. Teď mají od zítřka do soboty soustředění místo školy. Příští týden jedou ve čtvrtek totiž na mistrovství ČR do Račic u Brna. Tak samá ulejvárna ze školy.
Jony už umí jezdit na kole, sice s kolečkma, ale šlape a já utíkám....
jinak děláme často cykloturistiku, já se 17 kg závažím- Jonášem, ale už zvládám 30km.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.