Přidat odpověď
Nazdarek Jitko,
takze to mas za sebou a to je moc fajn. Predpokladam, ze jsi dneska opet v praci a miminko si asi pekne spinka v brisku. Tak je to alespon u mne.
Vcera jsem byla na prohlidce u gynekologa a vzala jsem taky sveho manzela, aby se poprve podival na ultrazvuk. Bylo to moc hezke. Mimco ma zatim vse, co by melo mit a ty geneticke testy mi dopadly dobre. Doktor se nas ptal, jestli chceme vedet pohlavi, ale jelikoz jsme s manzelem byli dohodnuti, ze se nechame prekvapit, tak nam nic neprozradil i kdyz z vyrazu jeho tvare bych rekla, ze to tam videl asi hodne zretelne. Musim se priznat, ze jsem mela asi tak vterinovou slabost, kdy jsem si to chtela nechat rict, ale vydrzela jsem.
Taky uz se nam konecne rysuji jmena, holcicka Andrea a kluk asi Martin.
V tom Pomadu bychom se klidne potkat mohly. Ja jsem tam zatim byla na jednom plavani a na jednom cviceni, abych se mohla rozhodnout, cemu dam prednost. Zatim jsem se rozhodla pro cviceni, je to celkem prijemna zalezitost, spise takove protahovani, ale rikam si, ze oni musi asi nejlepe vedet, co tehotnym zenam svedci. Ja jsem byla pred otehotnenim zvykla opravdu hodne sportovat, takze me to zatim ani neunavilo.
Jinak pro tvoji informaci, v Pomadu maji od 13.7. do 13.8. zavreno, takze jestli chces stihnout alespon par lekci pred tou pauzou, tak je nejvyssi cas, abys zacala.
Zatim se mej moc hezky a at se ti dari
Martina
Předchozí