Ahojky, jsem také právě ve 4-5tt (poprve). Jelikoz jsme se o mimco snazili uz nejaky mesic, byla jsem u doktora uz minuly tyden.Ten me vydesil moznosti mimodelozniho tehotenstvi, ktera se dnes nastesti vyvratila.Bricho me take poboliva jako pred mens.Navic jsem nafoukla a boli me prsa, ktera mi uz asi zacala rust.Jsem navic casto unavena a pripadam si uz ted jako slon :-) Jsem moc rada za tyto stranky, kde muzu sdilet podobne problemy a otazky - mam uspokojujici pocit, ze je vse v normalu. Preju ti hodne stesti! Zuza
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.